Ik ben het zat.

Sinds gisterenavond ben ik het eigenlijk allemaal wel een beetje zat. Ik wil Bas weer gewoon mee naar huis en geen gouwehoer. Ja ja ik weet ook wel dat het niet kan en dat er nog een hele behandeling voor de deur staat……. Gisterenavond kwamen de muren van ons huis toch wel een beetje op me af. En ik weet dat ik bij iedereen welkom ben maar ik kan hier niet altijd voor weg lopen. Het gaat ook wel weer over.

Bas is momenteel weg voor zijn lijninfus en een longfoto. Ik kwam hem nog net tegen op de gang toen ik in het ziekenhuis aankwam. Ik ben met de motor en dat is wel een stuk handiger met parkeren e.d.

Ik merk wel dat de vermoeidheid erg begint op te spelen. Toch maar proberen om eerder te slapen. Voor de rst zijn we in afwachting van de chemo die Vrijdag start. Ik ben erg benieuwd hoe dat gaat zijn.

 

gr Femke

Leave a Reply