31 mei alweer.

Gisteren na de 1e poging om een infuuslijn in/tussendoor het sleutelbeen ben ik naar beneden gebracht voor wat foto’s van de longen en naar de radioloog.

Daar konden ze zien dat het zware gevoel in de borst werd veroorzaakt doordat de long 2 keer was aangetikt. De radioloog heeft daaron via een soort echo een infuuslijn geplaatst. Dat ging vrij vlot en ik werd weer naar boven gestuurd.

De OR was trouwens echt hagelnieuw, er vloog alleen een dikke bromvlieg in waar de broeder eerst nog hopeloos achteraan joeg 🙂 Hij was not amused dat die kennelijk er tussendoor was geglipt, begrijpelijk ook.

In de middag heb ik daarna vrij weinig mee gedaan. Het was allemaal vrij zwaar en de wond van het infuus zat me niet lekker icm de long dus ik bleef lekker lui in bed zoveel mogelijk. De dikke knieën en voeten speelden ook niet mee.

Het avondeten was wederom weer erg lekker. Soms lust je nog meer, maar dan neem je maar een extra toetje of een plakje cake bij de thee. Alles maar onder het motto goed op sterkte te zijn voor de chemo start.

Na het eten nog 10 minuten gefietst voor de knieen. Femke was al voor het eten op bezoek geweest en ook na het eten. Me ouders waren er ook weer en heb ook weer veel telefoon gehad. Dat is wel fijn want het is soms ook zwaar als er teveel bezoek langskomt.

Ik kwam wat lastig in slaap door de pijn en onrust, maar dat werd gauw opgelost. Daarna als een blok geslapen en goed opgestaan. Veel van de pijn is allemaal weg en het prikken wordt nu gewoon “afgetapt” via een ventiel dus in de borst. Handig 🙂

Nu nog in de ochtend een beetje rustig doen, 6 uur wordt je al wakker gemaakt voor de medicijnen, daarna begint het circus weer. Nu 8h30 ontbeten, schoon bed enz. Ik doe vandaag eerst lekker lui.

 

Leave a Reply