Maandag 28 mei

Gisteren veel bezoek gehad, bedankt nog daarvoor. Het was erg gezellig en de dag was zo voorbij.

Vannacht als een blok geslapen, dus dat is wel fijn. Mijn bloeddruk is wel wat lager als normaal en ik begin vocht vast te houden in de voeten.

Ik probeer voldoende te bewegen maar vandaag licht in mijn hoofd. Begon al met bloedprikken vandaag wat niet echt lekker ging, mooie bloeduitstortingen erbij. Daarna werd het even wat zwaarder, maar begin nu weer langzaam op te knappen.

De dokter is ook weer langs geweest, weinig nieuws. Merk alleen aan mezelf dat alles blauw wordt of dat je kracht minder wordt. Wil vandaag nog wel proberen even te fietsen om netjes me beweging vol te houden.

Het blijft een raar gevoel. Ziek zijn van iets wat je niet meteen ziet, wat door heel je lijf zit. Je blijft er toch af en toe vreemd tegenaan kijken. Wat knap is dat ze tegenwoordig er een hoop voor kunnen doen, en ik hoop dat het bij mij allemaal voorspoedig zal gaan. Ben benieuwd wanneer de chemo start. Dat zal waarschijnlijk binnen enkele dagen zijn.

Vandaag ook heel veel zeenevel. Mijn zeezicht is verdwenen dus daar ga ik over klagen. Dit resort hoort uiteraard met zeezicht te blijven 😉

Ik hou jullie op de hoogte, gr Bas

–update–

Ook maar net even gefietst. Was wat pittiger als verwacht maar wel me kwartier volgemaakt. Alles voor een goede bloedplaatjes productie denk ik maar.

Leave a Reply