Operatie

Gisteren goed nieuws gehad. Ik wordt op 8 juli geopereerd. Ik had de datum al enkele weken, maar omdat ik een oorontsteking had gehad moest ik wachten tot die definitief over was. Gisteren was de laatste controle bij de KNO en die gaf mij het goede nieuws.

Ze gaan de linkerkant opereren en ze verwachten 3 uur ervoor nodig te hebben. Het zal een pittige operatie worden. Ze hebben ook een week opname in het ziekenhuis ingepland en ruggenprikken voor na de operatie. Ik ben benieuwd.

Daarna zal ik waarschijnlijk weer enkele weken in het Sophia revalideren en dan op naar de andere heup. Ik ben blij dat het eindelijk gaat gebeuren.

Voor de rest gaat alles zijn gangetje. Ik fiets met de handbike al aardige stukken en ben blij met de vrijheid die het me geeft. Gisteren ook met het mooie weer naar Scheveningen geweest en probeer ook regelmatig werk te bezoeken om de contacten te onderhouden.

De fysio trainingen gaan ook erg goed, ik blijf vooruitgaan.