Helaas

Helaas, de bacterie is nog niet weg. Dit zijn weer 6 weken extra 🙁 Wegens de onduidelijkheid betreffende de bacterie had ik wat hoop gekregen op vervuiling, maar het bleek toch nog dezelfde bacterie te zijn als voorheen. Er was in 1e instantie verteld dat er een nieuwe andere bacterie was gevonden, wat ik een vreemd verhaal vond omdat ik al die tijd al aan de antibiotica ben. Het lijkt wel minder te worden omdat nog maar 2 kweken positief waren op de bacterie.

Zoals het er nu naar uitziet wordt ik weer geopereerd op 8 januari, de wond wordt weer gespoeld en kweken worden afgenomen. Baal er wel van dat het weer niet goed was, maar een prothese krijgen en dat de boel er weer uit mag wegens een bacterie is ook geen goed plan. Gelukkig kom ik de tijd goed door.

Ik hou jullie weer op de hoogte als er ontwikkelingen zijn.

 

Leave a Reply