Update ziekenhuis

Gisteren samen met Femke naar het ziekenhuis geweest. We hadden gelukkig een afspraak met dr. van der Heijden zelf zodat we al onze vragen konden stellen.

Voor de verandering ging het allemaal soepeltjes, we waren nog niet binnen en we zaten al in de spreekkamer met de dokter. Wat we al wisten werd nogmaals bevestigd, tijdens de laatste operatie was de bacterie nog aangetroffen. De kweken waren “positief”, dat wil zeggen dat er nog een bacterie in groeide. Wel had de afdeling infectieziekten een ander antibioticum voorgeschreven wat beter de bacterie zou moeten bestrijden.

Het plan van aanpak is weer wachten, begin november wordt ik opnieuw “gespoeld”, dus een operatie waarbij er weer weefsel voor de kweek wordt afgenomen en de wond van binnen met antibiotica wordt gespoeld. Daarna moet ik weer 6 weken wachten en de kweken moeten schoon zijn voordat er een heup mag worden geplaatst. We zitten dan al half december 🙁

Voorlopig weinig updates, ik lig nogsteeds in de Eshoeve en deze tijd geeft ons ook de tijd om met de fysio een mooi plan van aanpak te bedenken en een doel te stellen. Voorlopig ben ik blij met de kleine vorderingen die ik af en toe maak. Ik probeer netjes vals te spelen bij de bingo en vaker en langer in de rolstoel te zitten, helaas lukt beide nog niet echt 🙂

Dus als het wat stiller is op het blog is alleen maar goed nieuws, want dat betekend dat er weinig te melden is en alles zijn gangetje gaat.

groetjes Bas

 

Leave a Reply