Eshoeve Scheveningen

Zo Bas is weer weg bij het LUMC. Het heeft wel wat doorzettingsvermogen gekost om hem in de buurt in een verpleegtehuis te krijgen, Het plan van het LUMC was dat hij in Leiden naar een verpleegtehuis zou gaan. Dit was niet met mij besproken en Bas had een duidelijke voorkeur voor Leidschendam uitgesproken. Ik heb Woensdag zelf  de transferverpleging gesproken en aangegeven dat wij niet akkoord gingen met een plaatsing in Leiden. Als snel werd duidelijk dat ze het bed nodig hadden. Ik heb aangegeven daar geen boodschap aan te hebben. De verpleegkundige van de afdeling was not amused dat ik zelf al de transfer had gebeld. Dan krijgen wij op onze donder dat we het niet goed regelen gaf ze aan. Newsflash je regelt het ook niet goed…. Na de arts gesproken te hebben en nogmaals mijn verhaal te hebben gedaan zijn ze verder gaan kijken. Opeens was het wel mogelijk om dichter bij huis een plek te vinden. Dit werd namelijk altijd ontkent. Bas is nu dus bij de Eshoeve hij zal hier blijven tot 17-9. Dan gaat hij terug naar het LUMC en kijken ze of de ontsteking weg is. Als dit het geval is zal er een afspraak gemaakt worden om de nieuwe heup te plaatsen. Ik ga in de tussentijd nog een week op vakantie. Eerst zou dit niet kunnen ivm de operatie maar nu de datum bekend is blijkt het toch te kunnen. Als alles meezit vertrek ik 7-9 voor 8 dgn naar Ibiza. Yoga lesjes en chillen aan het strand. Ik zal jullie niet missen (nou ja Bas misschien wel).

gr Femke

Leave a Reply