update

Hier weer een update ten aanzien van Bas zijn revalidatie.
We hebben Woensdag een gesprek gehad bij Sophia met verschillende betrokken disciplines. Bij het gesprek met de arts kwam naar voren dat ze naar een ontslagdatum toe willen werken. Voor ons wel een verassing omdat Bas nog niet in staat is om naar huis te komen. Ik heb dit ook aangegeven bij Sophia en daar ook aangegeven dat ik niet van plan ben om voor Bas te gaan zorgen. Wij willen graag ons leven voortzetten en Bas wil niet van mijn afhankelijk zijn. Ik heb een lijst gemaakt met alles waarvan wij zeggen dat het noodzaak is dat Bas dit moet kunnen. Deze lijst heb ik doorgemaild naar de arts.

In de tussentijd gaat Bas steeds weer iets vooruit. De pijn is erg wisselend maar over het algemeen nog wel vrij prominent aanwezig. Bas vecht erg hard voor zijn revalidatie maar de resultaten komen niet zo snel als hij graag wil.

We hebben vanmiddag weer een uitslag van een beenmergpunctie gehad. Bas is nog steeds schoon van de Leukemie. Bas zijn HB is wel laag dus er moet weer een zak bloed in. Mogelijk dat het lage HB komt door de pijnlijke heup. Rode bloedcellen worden nog niet zo snel aangemaakt.

Leave a Reply