Chemokuur deel 3

Zo, de 3e chemokuur. In 1e instantie zou ik hier 3 weken moeten blijven, maar nu blijkt zodra me bloedwaardes goed genoeg zijn mag ik thuis uitzieken. Ik krijg een in de 2 weken chemo via het infuus, en voor de rest pillen. Met een beetje mazzel kan ik na een weekje thuis zijn als alles goed gaat.

Gisteren ging het uiteraard meteen fout. Ik kreeg MTX toegediend en zat een uur later onder de galbultjes op me hele lichaam. Zusters in de stress, doktor in de stress. Na het toedienen van anti allergie medicijnen trok het ook weer gauw weg. De rest van de MTX moet in 24 uur doorlopen.

De afdeling is volledig vernieuwd, ik lig nu op de 15e verdieping. De kamer is mooi en modern. Niks over te klagen. Ook eindelijk goede stoel op de kamer om in te zitten.

Voor de rest, even doorbikkelen. Om 12 uur krijg ik een ruggenprik en daarna zien we weer verder.

gr Bas

Leave a Reply