Chemo ronde 2.

Gisteren is Bas weer begonnen met een nieuwe chemo kuur. Om 9.00u moesten we inhet ziekenhuis zijn. We moesten ruim 2 uur wachten voordat de chemo er was. Bas krijgt nu 3 weken lang op woensdag een chemo door het infuus. Daarnaast moet hij op woensdag en donderdag in de ochtend en avond een prik krijgen. Hiervoor gaan we dan in de avond naar de afdeling. Thuis moet hij iedere dag 3 tabletten slikken. Onderweg naar huis werd Bas gisteren al niet lekker.  Thuis heeft hij meerdere malen over moeten geven. Toen we in de avond naar het ziekenhuis moesten voor de prik hebben we hier medicijnen voor meegekregen. Deze lijken goed te helpen en Bas heeft later op de avond zelfs kunnen eten. Nu zitten we weer in het ziekenhuis voor de prik. Weer 1 uur moeten wachten. Als het goed is zijn we zo klaar en dan kunnen we weer naar huis.

Gr Femke

Leave a Reply