Chemo dagen

Zo, een kleine update van mijn kant. Afgelopen dagen waren weer zwaarder als voorheen. Ik heb donderdag chemo gehad en vrijdag ook chemo en de laatste ruggenprik van het programma. Dat is wel fijn want je rug is altijd zo beurs erna voor een paar dagen. Het wordt daardoor niet echt makkelijk slapen. Slaap slecht en dat breekt me ook op. Gelukkig ben ik weer wat vocht kwijt wat ik vasthield, dus dat is wel weer fijn.

Vandaag (zaterdag) veel geslapen en weinig gedaan. Eetlust is ook stuk minder, maar blijf gewoon stug alles erin gooien om te zorgen dat sowieso altijd genoeg eet. Dus gewoon nog de dubbele avondmaaltijd en de tussendoortjes blijven eten. Ik zie wel hoe het loopt de komende dagen. Als ik dit kan volhouden zo is het gewoon ff goed de tanden op elkaar en het uitzingen tot aanstaande vrijdag voor de laatste chemo van deze kuur.

Tijd vliegt nogsteeds om, zeker op een dag dat je veel slaapt. Nu de nacht nog. Voor vannacht hebben ze alvast de medicatie aangepast zodat ik hopelijk door kan slapen. Wat wel fijn is dat er een andere patient weer terug is die ook altijd lekker postief is. Die komt tenminste ook uit de kamer voor een babbeltje, dus dat is tenminste gezellig. Voor de rest, bedankt ik iedereen voor de kaartjes en berichtjes. Het wordt echt gewaardeerd.

En als je ooit hebt overwogen om bloeddonor te worden, doe het gewoon eens 1 keer. Je bloed wordt dan in elk geval opgenomen in de database voor donoren, waarmee je misschien iemand zoals ik in de toekomst kan helpen.

http://www.sanquin.nl/bloed-geven/bloeddonor-worden/

http://europdonor.nl/

Leave a Reply