Zondag 27 mei

Gisteren vrij weinig nieuws. Doktor was langsgeweest en de prednison slaat netjes aan waardoor de juiste waardes aan het dalen zijn. Ze gaan wel extra me bloed in de gaten houden omdat de bloedwaarde wat laag was. Zelf voel ik me nog wel gewoon goed, ik eet goed en struin wat over de afdeling met me infuus.

Wat ook fijn is dat ik gisteren een VPN verbinding aan de praat heb gekregen waardoor ik wat meer vrijheid heb op het ziekenhuis netwerk. Zo kan ik ook rustig downloaden en doen en laten omdat het via een eigen verbinding loopt.

Voor de rest, geen nieuws is eigenlijk goed nieuws. Wel soms nog zenuwachtig, maar probeer alles bij de dag te beleven. We zien wel hoe het loopt en ik ga ervan uit dat het goed gaat komen. De rust in me hoofd komt ook al redelijk terug, vannacht ook zonder hulp van pilletjes lekker geslapen. De prednison zorgt er wel voor dat je beetje hyper bent, en ook me maag wordt er niet lekker van, maar uiteindelijk ga ik dan toch in coma.

Vandaag weer veel bezoek, dus dat is altijd gezellig.

Leave a Reply