Don’t ever give up

when you think you’ve had enough, don’t ever give up

4 jaar.

4 jaar later.

Wat is er een hoop veranderd sinds mijn 1e post dat ik ziek werd. Op zo een moment denk je terug aan de goede en aan de slecht dingen die allemaal gebeurd zijn. Zoals de kracht die ik vond om te blijven vechten om het maximale eruit te halen en weer verder te komen, maar helaas ook hoe mensen je zo enorm kunnen teleurstellen. Het is een periode geweest van uitersten.

Wat ik er vooral van geleerd heb is dat het soms goed is om flink eigenwijs te zijn, door niet op te geven en ondanks alle tegenslagen door te blijven gaan. Ik het niet had gekund zonder alle steun van de mensen die gebleven zijn en er voor me waren in de moeilijke tijden. Weet dat jullie gewaardeerd worden en ik enorm dankbaar ben voor jullie!

Maar op naar het goede nieuws. Ik ben per 1 april weer officieel aan het werk in mijn oude functie. Nog niet fulltime, maar ik werk er hard aan om gauw meer uren te kunnen draaien. Ook voor de auto zijn we goed op weg. Mijn nieuwe rijbewijs heb ik op zak. Ik moet  gaan rondkijken wat ik wil rijden en wat praktisch is (Porsche valt helaas buiten leasebudget). Ook ben ik aan het kijken naar een compactere sportrolstoel, een wat lichtere en handzamer dan degene die ik nu heb. Dit is allemaal het gevolg dat ik steeds meer kan en doe.

Al met al zit alles dus in een positieve flow en elke maand weer nieuwe stappen vooruit 🙂