Geen wintersport

Zoals de titel het al zegt, helaas gaat de skireis niet door. Ik heb afgelopen week een brief van Sophia ontvangen dat het helaas dit jaar niet gelukt was om de benodigde sponsorgelden bij elkaar te krijgen. Erg balen. Ik keek er naar uit en was ook al voor de 2e screening geweest waar ik ook groen licht had gekregen. Helaas niks meer aan te veranderen.

De afgelopen maand heb ik gelukkig niet stilgezeten. Ik train nog druk bij de fysio in Leidschendam en zie me toch weer steeds weer vooruit gaan. Afgelopen week een grote overwinning voor mezelf behaald door zonder “hulp” te fietsen op een hometrainer. Dit is voor mij erg belangrijk omdat ik hierdoor de heup goed kan doorbewegen voor langere tijd. Ik ben nu de duur aan het opbouwen, en daarna de weerstand. Momenteel kan ik al 16 minuten op de laagste weerstand fietsen met een normaal tempo 🙂 Ik ben er erg blij om.

Voor de rest gaan de dagelijkse dingen ook makkelijker. Doe de normale dingen zoals naar de bioscoop en uit eten met vrienden. Ook druk bezig met de re-integratie op werk. Soms wel lastig omdat je alles tegelijk wil, maar dan nog niet de energie hebt om dat te doen. Maar dat gaat ook steeds weer een stap vooruit.

In elk geval voor de mensen die het lezen, fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Op naar 2016!