Zucht

Van de week e-mail gehad van de chirurg. Er bleek een misverstand te verstaan. Er was geen MRSA gekweekt, maar de infectiearts vond het te vroeg om te zeggen dat ik MRSA-vrij ben voor de operatie.

Voorstel is om netjes de onderhoudskuur af te maken (eindigt 4 mei) en dan weer 3 keer te kweken. Als dat allemaal goed gaat dan kan ik onder het mes.

Ik begrijp dat ze geen risico willen nemen. Het is alleen jammer dat ik meerdere keren had gevraagd of ik nu geopereerd kon worden en dat er steeds werd gezegd dat het zonder problemen kon. Verwachting is nu ergens in juni onder het mes te gaan.

Uiteindelijk geen probleem, het belangrijkste gaat gebeuren. Het blijft wel frustrerend uiteraard :).

Gelukkig gaat het gewone leven gewoon door. Re-integratie op werk verloopt erg voorspoedig en geeft me veel plezier. Ik ga ook nu langs de fysio praktijk om daar te oefenen. Ik maak daar ook nog vooruitgang. Nu nog de laatste punten kortsluiten met de VVE over de aanpassing van de portiekdeur en dan kan ik mijn handbike in gebruik nemen. Nu met het mooie weer kijk ik daar wel naar uit.