Thuis

Om thuis te zijn na dik anderhalf jaar voelde vreemd maar ook vertrouwd. Ik was gelukkig blij om weer thuis te zijn. Eigen spulletjes, niet leven op de klok en niet het gevoel te hebben dat je een patient bent.

Zaterdag ging goed, samen met Joep wat boodschappen gedaan en film gekeken. Heerlijk om dat gewoon thuis te doen en zelf te beslissen wat je gaat eten. Richard kwam ook gezellig eten, dus ik ging aan de slag in de keuken. Het is nog erg lastig en toen ik me vinger verbrande had ik er wel genoeg van 🙂 Volgende keer plan ik een wat eenvoudiger gerecht 🙂

Omdat zaterdag goed ging ben ik zondag ook thuis geweest. Dit ging ook zonder problemen. Ben blij met de nieuwe hogere wc en Jef en Jeroen hadden ervoor gezorgd dat ik ook goed van de bank gebruik kan maken. Zelf daar al op geslapen. Er is nog geen bed, maar morgen wordt er een tijdelijk bed geleverd en ga ik een nachtje thuis slapen.

Begin nu ook een beetje te kijken wat ik thuis nog handiger kan indelen. Gelukkig kan ik nu al redelijk overal bij, maar sommige dingen gaan we verplaatsen zodat het nog handiger wordt.

De MRSA is onveranderd. Deze week druk bezig geweest om een second opinion te krijgen betreffende de behandeling om te zorgen dat er in elk geval iets wordt gedaan. Ik heb zelf het gevoel dat als ik Sophia verlaat anders tussen wal en schip terecht kom betreffende verdere behandeling, terwijl ik graag 2 december voor de chirurg wil zitten om een afspraak te plannen voor het plaatsen van een heup.

Gelukkig concentreer ik me op de dingen die me nu gelukkig maken, dus het thuis zijn en het zelfstandig zijn. Als alles goed gaat dan moet het lukken om eind oktober weer thuis te wonen. Nu hopen dat de andere dingen ook allemaal goed lopen en dan wordt het leven weer een stukje makkelijker.