Pet-scan

Bas heeft afgelopen vrijdag een Pet-scan gehad. En geloof het of niet maar er is eindelijk eens wat uitgekomen. Bas heeft een schimmel in zijn long achter zijn hart. Daar hebben ze vandaag een stukje weggehaald, Bas gaf aan dat het onderzoek nog vervelender is als een beenmergpunctie. Ze zijn met 2 slangen zijn mond/long in gegaan en vervolgens is er water in zijn long ingebracht en hebben ze een stukje schimmel afgenomen. Bas was vanavond nog steeds schor en moest veel hoesten. Nu gaat alles op kweek en moeten we weer afwachten. Dat afwachten kunnen we alle twee op onze CV zetten als kwaliteit en we geven daarvoor het LUMC als referentie op. Ze hebben ook pus uit zijn heup opgezogen dit staat ook op kweek. Bas is druk aan het oefenen met de fysio en hij gaat langzaam aan vooruit. De revalidatie kliniek zal nog wel even duren. Dit komt omdat Bas nog niet veel inspanning aan kan. Dit komt mede omdat hij nog maar 2 maanden geleden zijn transplantatie gehad heeft.

Ik ga dit weekend weer een keer carnaval vieren. Ik ga 1 nachtje in Brabant slapen. Bas heeft bij oma al gevraagd of ze jachtschotel wil maken. Hij verheugd zich er nu al op.

Leave a Reply