Zo weer thuis!

Het is al weer een tijd geleden dat wij een stukje hebben geschreven.

Bas is inmiddels met de consolidatie B kuur begonnen. Zoals jullie in de vorige blogpost konden lezen ging het vorige keer niet zo lekker. Bas krijgt momenteel een chemo die zo snel mogelijk je lijf uit moet. De vorige ronde duurde het wat langer dan we hadden gehoopt. Stiekem hoopte we erop dat bas (op Woensdag opgenomen) op Zondag naar huis te mogen. Echter moet de waarde 0.2 zijn Bas zat er op Zondag nog 2 tiende boven. We dachten dat het Maandag wel goed zou zijn. Dit is helaas niet gelukt. Maandag was het nog 1 tiende te hoog. Bas moest toch nog een nachtje blijven helaas. Dit viel ons alle 2 erg tegen. Toen Bas eenmaal thuis was bleek dat hij erg veel last had can hoofdpijn. Dit bleef echter aanhouden. Afgelopen Maandag hadden we een afspraak bij dr Kerkhoffs. Volgens hem kan dit komen door de ruggenprik die Bas krijgt. Het vocht waar de ruggenprik in gegeven wordt is dan verstoort. Er zit dan te weinig vocht waardoor Bas hoofdpijn krijgt. Het advies was om dit met de neuroloog te bespreken als Bas weer opgenomen wordt. De woensdag daarop is Bas weer opgenomen. Bas heeft het toen bij de Neuroloog aangegeven. Bas kreeg namelijk nog een ruggenprik. afgesproken is dat wanneer de klachten aanhouden hij dan geholpen zal worden. Ze kunnen dit lek dan een soort van dichten. We waren er dit keer vanuit gegaan dat Bas weer langer zou moeten blijven. Echter….. Bas is nu al thuis!!!!! OlĂ©!!!! ZIjn waarde was vandaag 0.2 dus hij mocht naar huis. Maandag gaan we nog terug naar het ziekenhuis om zijn hoofdpijn klachten te bespreken. Nu hopen we dat Bas tot 13 September thuis mag blijven. Als alles goed gaat dan willen we graag trouwen in de eerste week van September. Nu gaan we samen genieten van de tijd thuis!!

Hierna volgen we nog 2 kuren en dan de stamceltransplantatie. We weten nog niet of er een donor is. Dit horen we ongeveer 1.5 maand van te voren. Bij ons is aangegeven dat we ons hier niet teveel zorgen om moeten maken.

Het aanprikken van het infuus ging wat lastig deze keer. De arm van Bas ziet er niet uit. Er is meer dan 10 keer geprikt.

;

20120826-145217.jpg

Leave a Reply