De zwaartekracht lijkt wel sterker

De zwaartekracht lijkt wel sterker te zijn geworden. Je voelt je lichaam van top tot teen dat er wat aan de hand is. Er gebeurt iets wat zich heel lastig laat uitleggen. Dit is ongeveer het gevoel wat de chemo me geeft. Je kan wel alles, maar het klopt even niet meer.

Bij de chemo zat dit keer ook een mooi gekleurde zoals je visualiseert normaal bij een chemo. De andere waren steeds doorzichtig. De ruggenprik was ook vrij vlot gedaan maar het lijkt altijd langer als ie er ligt. Het even aantikken van je beenzenuw is trouwens geen pretje.

De rest van de dag na de chemo een normale dag gehad. Je doet lekker rustig aan en voelt je gammel. Gelukkig de eetlust nog goed, misschien een tikje minder. Heb wel weer 2 avondmaaltijden gegeten en drink veel water. De dode cellen moet je ook weer afvoeren via de urine.

Ik slaap goed zonder infuus. Makkelijk 5 uur achter elkaar zonder wakker te worden. Dat doet een hoop goed. Wordt alleen wel vroeg wakker maar wel uitgerust. Fietsen en oefeningen gaan ook nog goed.

De afdeling is nu wel bijna vol. De andere patiƫnten zijn wel ok. Je kijkt uit om weer lekker thuis te kunnen eten en droomt over lekker eten.

Voor de wedstrijd Nederland Denemarken heb ik een beamer van het werk mogen lenen. Er was al een ruimte beschikbaar gesteld en het plan is gezellig daar met een aantal man te gaan kijken. Het zal vast gezellig worden. Helaas geen bitterballen en bier.

Tot de volgende update

20120609-055622.jpg

20120609-055631.jpg

20120609-055641.jpg

20120609-055653.jpg

Leave a Reply